Huisregels


Starten met werken kan pas als u zich heeft gemeld, alvorens wordt er een hefbrug, staplek gereedschapskarren etc… toegewezen.
Wij vragen u vooraf 20 euro borg om te waarborgen dat u en anderen met zorg omgaan met de werkplaats. Wanneer u klaar bent met sleutelen wordt dit bedrag verrekend met de eindafrekening.

Werken bij Place 2 Fix gebeurt ten aller tijden op eigen risico.
Place 2 Fix kan dan ook niet aansprakelijk worden gesteld voor persoonlijke schade of schade als gevolg van een door u zelf uitgevoerde reparatie aan uw auto.

– Werkplekken dienen schoon en opgeruimd achtergelaten te worden wanneer u klaar bent met uw werkzaamheden. Indien dit niet gebeurt wordt de 20 euro daarvoor ingehouden.
– Gereedschapskarren dienen na gebruik afgegeven te worden, die vervolgens gecontroleerd worden op complete inhoud en eventuele defecten.
Indien de kar niet compleet is wordt een bedrag in rekening gebracht per missend of defect onderdeel. Zodat de karren weer gebruiksklaar kunnen worden voor de volgende gebruiker.
– Alle eventuele schade door u veroorzaakt bij reparatie/werkzaamheden aan uw voertuig aan ons interieur binnen het pand kan op u verhaald worden.
Dat is om te waarborgen dat er netjes wordt omgegaan met spullen en gereedschappen.
– Max. 2 personen met auto toegestaan.
– Kinderen en huisdieren zijn om veiligheidsredenen niet gewenst bij Place 2 Fix.
– Roken en open vuur zijn streng verboden binnen het pand.

-